eTwinning projemiz

eTwinning projemiz "English with Twinky"

İngilizce dersinde e-twinning projemiz olan "English with Twinky" için çalışmalarımız başladı. Diğer ülkelerden ve Türkiye'deki diğer şehirlerden ortaklarımız olan projeyi yapmak için çok heyecanlıyız. Yabancı ortaklarımız Tunus'tan, İspanya'dan, İtalya'dan ve Litvanyadan.Projemizle, öğrencilerin yabancı öğrenmeye karşı olumlu bir tutum geliştirebilecekleri ve diğer öğrencilerle etkileşim kurarak İngilizceyi etkili bir şekilde kullanmalarını sağlayacak bir öğrenme ortamı yaratmak istiyoruz.

Our studies have started for our e-twinning project "English with Twinky" in English class.We are very excited to do the project with our partners from other countries and other cities in Turkey.Our foreign partners are from Tunisia, Spain, Italy and Lithuania.With our project, we would like to create a learning environment where students can develope a positive attitude for foreign learning and make them use English effectively by interacting with other students.

21.03.2023 200

21-03-202321-03-202321-03-2023