OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALDIK

Şehit Öğretmen Mehmet Kapusuz İlkokulu olarak MEB & TSE  işbirliğinde hazırlanan  "OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALDIK"   Okulumuz,  Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzuna uygunluğu MEB Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi  tarafından onaylandığı ve bu kapsamda hazırlanan  "OKULUM TEMİZ BELGESİ" almaya hak kazanmıştır.

TSE Standartlarına uygun olarak okulumuz titizlikle çalışmış, yapılan denetimler sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı ve Sanayi Bakanlığı onaylı belge almaya hak kazandı.

Bu konuda da Siirt'in en başarılı okullarından biri olmamızdaki üstün gayretleri için başta okul müdürümüz H***** S******'yi, müdür yardımcımız M***** M****** B*****'i, personellerimizi, öğretmenlerimizi gönülden kutluyoruz.

Okullarımızda çocuklarımıza kavuşacağımız günlerin özlemiyle, herkese sağlık, afiyet diliyoruz.

16.02.2021 545

16-02-2021